1. Hjem
  2. Senter
  3. Friluftstunet i Brekko

 

Friluftstunet Brekko består av varmestue og kapell bundet sammen av et mellombygg. Tunet ble påbegynt våren 1996 og ble åpnet samtidig med vigslingen av kapellet 2. pinsedag 1997. Arkitekt er Knut Hoem.

Senteret ligger i Brekko, ett av våre best tilrettelagte turområder. Se egne turbeskrivelser. Varmestuen er åpen søndager i januar og februar og resten av året, første søndag i måneden, med unntak av juli og august.  I varmestua kan du spise din egen niste eller kjøpe det vertskapet byr på av hjemmebakt, is, kaffe og brus. Det er verken spise- eller kjøpeplikt her. I 2019 blir det arrangert 6 aktivitetssøndager i tunet.

Huset blir leid ut til foreninger, private og firmaer når det ikke er åpent for publikum. Når huset er utleid til arrangement er tunet stengt for publikum. Det gjelder også bruk av grillene. Mer om utleie -   Utleie Friluftstunet
Fra 2019: I helgene leier du fra fredag ettermiddag til og med lørdag. Bestillinger som er gjort før februar 19 går som avtalt.

 Ved Friluftstunet er det anlagt en skileik-bakke som er belyst.  

Åpningstider 2019

Adkomst:
Brekko ligger ca 45 km fra Stavanger. Følg E 39 og ta av til RV 45 sør for Ålgård.  Avkjøring og veien er skiltet. Brekko nevnt på skiltet som  forhåndsvarsler, på skiltet som viser avkjørselen, er det ikke nevnt. Videre er avkjøringene skiltet. 

 

Vi ber om 40 kroner i parkering. Midlene blir brukt til vedlikehold av vei og parkeringsplass. Årskort kr 250 kan kjøpes i Friluftstunet i Brekko og hos Shell Ålgård. Dagsbetaling pr mobiltelefon, melding eller App. EasyPark. Takstgruppe 5595

 

Koordinater:
Latitude: 58 46'9.61"
Longitude: 6 4'31.79"