1. Hjem
  2. Ølberg camping
  3. Vi søker nytt vertskap 2024

IMG_1451.jpg

 

Vi søker nytt vertskap på Ølberg camping

 

Ølberg camping er en campingplass som er drevet at Jæren Friluftsråd. Det er campingplass om sommeren og friområde om vinteren. Vi ser nå etter nytt verskap fra 1. juli til 31. august, med mulighet for forlengelse. Med den unike beliggenheten og gode stemingen er det mange gode ferieminner som skapes på Ølberg! 

Som vertskap har man ansvar for å:

  • Ta i mot gjester i resepsjonen, betaling, dagsoppgjør, føre statistikk m.m.
  • Tilsyn med sanitæranlegg og tømme søppel
  • Holde orden og ha tilsyn med campingplassen
  • Være Ølberg camping sitt ansikt utad i møte med alle gjestene, og hjelpe til med spørsmål om næremste butikk, eller veien til Preikestolen. 

Kort oppsummert: Som vertskap på Ølberg camping er det du som møter gjestene og har ansvar for den daglige driften av campingplassen. 

 

Vi ser etter:

Et par eller to personer som vil være vertskap som vil bo på campingplassen og drive den. Dere må være serviceinnstillte og stødige i engelsk, da det er mye utlenlandske gjester. 

Litt praktisk info:

Fra 1. juli til 17. august skal campingplassen ha døgnvakt. Fra 17. agust til 31. august skal campingplassen være bemannet fra 16.00 til 23.00 på hverdager og hele døgnet i helgene. Vertskapet bor da i resepsjonshytta. 

Det er et renholdselskap som tar seg av renholdet på sanitæranleggene og fellesområden. Ellers er det litt praktiske oppgaver, som plenklipping, tilsyn av området og anlegget, og melde Jæren Friluftråd hvis det er feil eller skader som ikke enkelt kan fikses. 

Dagene på Ølberg kan være veldig varierte, der noen dager er svært hektiske og andre dager er rolige. Vår erfaring er at det er fint å være to å dele på en slik jobb gjennom dagen og uka. 

Lønn: Etter avtale. 

 

 

Kan dette være interessant? 

 

Ta kontakt med Jæren Friluftsråd for mer informasjon! 

tlf. 51667170

mail: magnus.utsogn@jarenfri.no

 

Søknadsfrist 31. mars